Pages

Tuesday, 12 November 2013

yuyu zulaikha dalam MW




Assalamualaikum semua kengkawan......



cheq nak habaq mai kat depa semua, cerita nieh huh cheq tak taw la samada depa semua taw doh ker dok pasai nie?? tapi cheq saje la nak share, semalam dok belek2 majalah MW nie, cheq terpandang lah si kiut miut nie, macam kenal jah macam kenal jah macam kenal jah bosan nuh ayat nieh hahaha....sape lagi nieh dialah si comel yuyu zulaikha punya kolum kat mw, tahniah na yuyu zulaikha, bangga la cheq ngan dia nie, gigih berusaha la nie sapa tahap nie, baguih la cheq jadi semangat tengok dia nieh, cuz umur dia lebih kurang sama jah ngan cheq, so tgk kawan2 lagu nieh la buat cheq tak putus asa cuba meningkatkan potensi diri cheq to be better day by day, cuz pernah dengaq ayat nie where there a will there a way, inilah yg cheq duk pegang selalu walaupun kita xleh sampai tahap cam yuyu nieh, kurang2 kita usaha dalam hidup kita, kerjaya kita dll, tahniah skali lagi na yuyu zulaikha, smga semua perancangan berjalan lancar la....hehehe sekian entry hari ini.......