Pages

Sunday, 6 October 2013

oH! bUnGa....



"setiap gambar ada lagu, blog saya ada bunga, cantiknya bunga sering dipuja, bila layu di biar saja, akal manusia banyak gunanya, tapi mereka tak menggunakannya, alpa dengan dunia sementara, akhirat selamanya di lupakan saja"





"ros merah lambang cinta, putih pula suci maknanya, girl girl suke kan bunga, tambahan lagi arjuna menghantarnya, tapi jangan girl girl lupa batas padi yg terbina, gembira sementara tak ada yg bestnya, jumpa org tua tuk jadi halalnya...."




"bunga plastik warna warni, tapi sayang tak de bau, cinta plastik sering berlaku, korang je lah yg tahu hehehe"



 "pokok orkid susah nak jaga, perlu teliti dan perhatian, korang jangan pula lupa pesanan mak ayah jadikan pegangan..." 




what is this? this is bunga, apa punya soalan la nieh??? sukesuki punya jawapan is love is cinta, cinta itu buta, lau korang terkena sure nanana.....ganu kite hahaha...