Pages

Monday, 21 October 2013

Love At First SiGht


20 Penyakit Cinta Bloger Baru hehehe...
As Salam
Tadi terbaca la satu entri ni, terus tergelak sendiri bila baca. hehehe jadi kte nak copyteaooo ler tapi kte dah mintak izin noo...hang jgn salah paham pulok k...enjoy reading!!!....
 
 

1. Gila Ping - Asyik ping je sana sini. 
(belum buat gler lagi hehehe)
2. Gila Trafik - Kejar trafik sana-sini, suruh orang jenguk blog.  
(nanti2 la xsure nak buat entry ape kehkehkeh)
3. Gila Update - Setiap sejam ada entri baru.
(nak buat tapi xde idea hahaha)
4. Gila Layout - Cukup sebulan atau seminggu tukar layout baru.  
(sangat gila layout !!! huhuhu)
5. Gila Widget - Blog penuh dengan widget dan gadget.  
(suke simple2 jer lepas nieh xtaw la hehe)
6. Gila Kontest - Entri 90 peratus adalah benda ni je.  
(suke jugak nieh)
7. Gila Giveaway - Sarat blog dengan pelbagai giveaway.  
(Belum join lg nanti2...)
8. Gila Blogwalking - Blog pun jadi bersawang dah.  
(Suka blogwalking tapi blog sendiri ntah ape2 hahaha)
9. Gila Duit - Penuh iklan dalam blog. 
(my blog is my journey duit2 nieh nanti2 hahahaha)
10. Gila Copy-Paste - Sikit-skit nak copy-paste. 
(first time c/teao tuk entry nie hahaha yg laen coming soon..)
11. Gila Komen - Merata-rata tinggalkan komen. 
(tahap sederhana cuz pendapat masing2 huhuhu)
12. Gila SEO - Buat entri penuh kata kunci nak tarik trafik dari enjin carian.
(Belum expert lagi +++ hahaha)
13. Gila Follower - I follow U once, U follow me twice.  
(Pernah alami)

Kredit: Blogger HasrulHassan

14. Gila Bergambar - Semua benda nak disnap gambar nak letak dalam  blog.  
(suke nie tapi ......rahsia cuz biarlah jarijemari bertaiping kahkahkah)
15. Gila "Show Off" - Semua benda nak ditayang, semua benda nak dicerita. 
(gler ler juge tapi tahap minimum hahaha)
16. Gila Meroyan  - Pantang tiada internet mula resah  tak  dapat update blog atau pantang dijentik oleh komen yang pedas atau yang tak sebulu mula la buat entry khas.
(hahaha my blog xramai follow hehehe so sememangnyer tidak meroyan ler kte...)


Yang bawah ni pula ... BW tambah kay. Sebab BW memang menghidap penyakit ni. Hahaha!.....nie ler tuan punya entry nie yg deng copyteao....hehehehe

17. Gila Blog - sehari xbuke resah sepanjang hari 
18. Gila Visitor - tak sgt hehehe tapi tetap check kehkehkeh
19. Gila Dapat Komen -no satu nieh hahahaha
20. Gila Backlink - hehehe ngah usha2 kot2 ade yg sudi hahaha

kamu kamu pulak cinta tahap gaban yg maner????? hahahahaha